10/4/10

FIRA DE LES NACIONS 2010 AL IES ARABISTA RIBERA

XARXA JOVE de nou amb el joves del institut de ensenyança secundaria ARABISTA RIBERA de Carcaixent.
XARXA JOVE estigué de nou present a la fira de les nacions del I.E.S ARABISTA RIBERA celebrada els passats 29, 30 i 31 de Març, fira que aboga per la integració e igualtat social de la gent de tots el països que compon la nostra societat hui en dia. Allí vam montar un stant on es podia veure una representació de diverses facetes de la cultura salvadorenca: llibres, manufactures de madera, fotos, promoció turística de El Salvador, etc...
També colaborarem a una de les activitats programades al institut per estos dies, on els alumnes anaven stant per stant dels diferents països intentant contestar les preguntes que els apareixien als seus qüestionaris. Es a dir, una especie de marató de preguntes on els alumnes aprenien qüestions tan diverses e interesants com quina es la capital o la moneda, fronteres, política actual, història i cultura dels diferents països representats a la fira.
Des de Xarxa Jove donem el nostre reconeiximent i recolzament a una fira de les nacions que d'any en any va cresquent i millorant.
Fernando, coordinador de la Fira de les Nacions.
Rosalia i Senya al stant de El Salvador.
Alumnes de l'Arabista Ribera a les diferents activitats.
Senya i Marcos al stant de El Salvador.
Alumnes del institut al stant de l'India.

La biblioteca municipal, amb Amanda al capdavant, també estigué present.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada